5 Sezonda 3 Şampiyonluk Yaşadı

TFF 3.Lig 4.Grup'ta şampiyonluk yaşayan Adana 1954 FK'nın 23 yaşındaki stoperi Fadıl Kocaoğlu, son 5 sezonda 3 şampiyonluk yaşadı. 2019-2020 sezonunda TFF 1. Lig'de Hatayspor formasıyla ilk şampiyonluğunu yaşayan Kocaoğlu, bu sezon hem A takım hem de Genç takım formasını terletmişti.

5 Sezonda 3 Şampiyonluk Yaşadı
Anadolu NET TV

Bir sezon sonra başka bir Hatay temsilcisi İskenderunspor ile 3. Lig mücadelesi veren genç stoper, ilk sezonunda 30 maçta forma giydi. Sonraki sezon yine Turuncu-mavili ekipte mücadele veren genç stoper, 31 maçta forma giydiği 2021-2022 sezonunun sonunda Play-off şampiyonluğu yaşadı.

Bu sezon başında ise TFF 3.Lig 4.Grup ekibi Adana 1954 FK ile anlaşan Kocaoğlu, 26 maçta forma giydiği ekiple şampiyonluk yaşayarak takımı bir üst lige taşıyan isimlerden oldu.

En özel şampiyonluğunu Adana ekibiyle yaşadığını belirten Kocaoğlu, "Bu sezon güzel bir aile ortamıyla beraber canla başla mücadele ederek şampiyonlukla taçlandırdığımız ligi ve halkın takımı unvanını alarak gurur duyduğumuz bir sezonu tamamlamış olduk. Zorlu sakatlık sürecinden sonraki en özel şampiyonluğumdu ve bu yolda bana güvenen, destekleyen herkese teşekkür ederim. Yeni sezonda, yeni başarılara…" ifadelerini kullandı.

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×