2024 Yerel Seçim Sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz.

İYİ Partili Ataş'ın Pınarbaşı krizinde kimden yana olduğu ortaya çıktı!

Pınarbaşı'da yaşanan MHP ile CHP arasında yaşanan gerginliğe İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da dâhil oldu. 

İYİ Partili Ataş'ın Pınarbaşı krizinde kimden yana olduğu ortaya çıktı!
Anadolu NET TV

Yerel seçimlerin ardından Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yaşanan gerginlikte İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın Cumhur İttifakı’ndan yana olduğu belirtiliyor. 

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yerel seçimlerin ardından yaşanan olaylar zincirinde bir türlü sona gelinemiyor.

CHP ve MHP arsında yaşanan başkanlık krizinde her geçen gün nabızlar daha da yükseliyor. Pınarbaşı’da seçim sonuçları ile ilgili yaşanan tartışmalar devam ederken, herkes Pınarbaşı belediye başkanlığı yapan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın tavrını merak ediyordu.

İYİ Parti’nin daha önce ittifak yaptığı CHP’den yana mı yoksa Cumhur İttifakı'ndan yana mı tavır alacağı merak konusu olurken, bölgede etkin bir isim olan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın Cumhur İttifakı'ndan yana tutum sergilediği ifade ediliyor. 

Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu’nun seçimlerin yenilenmesi kararı verirken, deliller arasında İYİ Partili sandık görevlilerinin ifadelerinin de olduğu ileri sürülüyor. İYİ Parti Milletvekili Ataş’ın ilçede gerginlik yaşanmaması için gayret gösterdiği ancak, tavrını MHP yani Cumhur İttifakı’ndan yana koyduğu ileri sürülüyor.

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×