2024 Yerel Seçim Sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz.

Kayserispor'da sakatlar ordusu-Trabzonspor maçında yoklar!

Kayserispor'da, tüm hazırlıkları tamamlandı. Sarı-Kırmızılı takım, saha ve seyirci avantajıyla Trabzonspor'u puansız gönderip, 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Kayserispor'da cezalı bulunmazken, sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor. 

Kayserispor'da sakatlar ordusu-Trabzonspor maçında yoklar!
Anadolu NET TV

Kayserispor’da Trabzonspor maçı öncesi sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor.

Sarı-Kırmızılı takımın, bugün saat 19:00’da Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesinde sakat oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Majid Hosseini, Julian Jeanvier, Ali Karimi ve Lionel Carole, bugün forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor. Bu oyuncuların yokluğu en çokta teknik direktör Burak Yılmaz’ın canını sıkıyor. Genç çalıştırıcı, Kayserispor’un başında çıktığı 10 maçta, bir türlü ideal 11’i sahaya süremedi. Hemen hemen her hafta yaşanan sakatlıklar ve kart cezalıları genç çalıştırıcının elini zayıflattı. Bugün de bu futbolcuların oynayamayacak olması hamle şansını azaltıyor. Geçtiğimiz hafta Adana deplasmanında bu 4 oyuncu forma giyememişti.

Kartal Kayra Yılmaz'ın dönüşü teselli oldu

Bugün Trabzonspor karşısında tek teselli Kartal Karta Yılmaz’ın dönecek olması oldu. Genç oyuncu, Kasımpaşa maçında kırmızı kart görmüştü. Kartal’ın yerine Adana Demirspor maçında Otabek Shukurov şans bulmuştu. Bugün Yılmaz’ın, Özbek futbolcuyu yeniden yedeğe çekmesi ve Kartal’ı sahaya sürmesi bekleniyor.

Kayserispor ile Trabzonspor arasındaki zorlu müsabaka bugün saat 19:00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda başlayacak ve karşılaşmada genç hakem Çağdaş Altay düdük çalacak.

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×