KGC Başkanı Metin Kösedağ, güven tazeledi...

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulu bugün gerçekleşti. KGC Başkanı Metin Kösedağ güven tazeledi.

KGC Başkanı Metin Kösedağ, güven tazeledi...
Anadolu NET TV

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulu bugün gerçekleşti. KGC Başkanı Metin Kösedağ güven tazeledi. Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen kurulda Metin Kösedağ yeniden başkan seçildi. 

Kösedağ, Kayserili gazetecilerin mesleki ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, meslek etiğini korumak ve mesleğin gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerin süreceğini belirtti.

Kösedağ, ''Tabii ki küresel gazeteciler konseyi genel başkanı Mehmet Ali Demir özel günümüzde burada olmasından memnuniyet duyuyoruz. bir önceki döneme nazaran bundan sonraki dönemde daha kucaklayıcı dışarıda kalan meslektaşlarımızı cemiyetimize alarak daha kapsamlı bir hizmet yarışı yapmak istiyoruz. Bu anlamda da örneğin Azim Deniz'den tutun da İlter Sağırsoy'a... Bunun akabinde dışarıda kalan kimler varsa hepsini gazeteciler cemiyeti çatısı altına alıp yeni dönemde daha faydalı işler yapmayı diliyoruz. Malumunuz en büyük sıkıntılardan biri sosyal konut. Buna 2017'de başladık ve geçen yıl mayıs ayının içerisinde başlayan teslimatlarla birlikte bugün pek çok gazeteci ve yakınını etkiledi. Süratli bir şekilde çalışmalarımıza hız vereceğiz.'' ifadelerini kullandı.

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×