2024 Yerel Seçim Sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz.

TOKİ konutlarında sona gelindi

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde yapımı devam eden TOKİ konutlarında sona gelinirken, bölgede incelemelerde bulunan Başkan Metin Kösedağ konutların bayram sonu teslim edileceğini söyledi.
 

TOKİ konutlarında sona gelindi

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde yapımı devam eden TOKİ konutlarında sona gelindi. Konutların bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan Cemiyet Başkanı Metin anahtar tesliminin bayram sonu yapılacağını kaydetti.

Kösedağ, “Bugün buraya evlerini görmeye gelen konut sahiplerinin sevincini gözlerinde görmek banabüyük bir haz veriyor. Bu Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarihinde 3. proje. Daha önce bir Belsin Projesi vardı. Daha sonra Talas’ta bir proje vardı. Ama bugün buraya baktığımızda 521 konutluk bir projeden bahsediyoruz. Bu projede gazeteciler ve yakınları yer alıyor. Çok şükür sona geldik. Sadece iskanları kaldı konutlarımızın. Bayram sonu teslimatlar yapılacak. Biz burada emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Merhum Veli Altınkaya’nın da burada katkısı yadsınamaz. Veli abimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Binlerce teşekkürler ediyorum. Böyle bir güne şahitlik etmek çok güzel. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarihinde böyle bir imkanın bize denk gelmesi de ayrı bir gurur kaynağı bizim için” ifadelerinde bulundu. 
 

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×