2024 Yerel Seçim Sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz.

Vali Çiçek’ten, Kayseri’de bulunan Üniversitelere çağrı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri’nin Turizm Değerleri Başlıklı Konferansta Turizm Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Vali Çiçek’ten, Kayseri’de bulunan Üniversitelere çağrı!
Anadolu NET TV

Turizm Haftası etkinlikleri Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de tüm hızla sürerken, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri’nin Turizm Değerleri Başlıklı Konferansta Turizm Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Turizm’in çok önemli bir başlık olduğunu ve Kayseri’nin Sanayi ve Ticaret ile birlikte büyük bir Turizm şehri olduğunu vurgulayan Vali Gökmen Çiçek şunları söyledi;

Turizmciler, bu memleket için milli bir görev yapıyorlar. Turizmle faaliyet gösterenlerin ekonomiye sağladığı katkı çok büyük, onlara sonsuz teşekkür etmemiz lazım. Bana Turizm’de en önemli şey nedir diye sorarsanız eğer cevabım “Israr” olur. Ayrıca sosyal medyanın doğru kullanımı ve ısrar ile beraber bir yerin değişmemesi imkansız.

Benim Kayseri’ye geldiğim günden beri Soğanlı Vadisi ile ne kadar çok paylaşım yaptığımı bilenleriniz vardır. Soğanlı Vadisi’nde şimdiye kadar Büyükşehir Belediyemiz ile beraber neredeyse iki yıl içerisinde 200 milyonluk yatırım yaptık. Projeler çizildi, restorasyon yapıldı, orada ki inşaatlar, balonlar, yürüyüş yollar ve birçok şey iki yıl içerisinde oldu.

Soğanlı Vadisi’nde bir yeraltı oteli yapılacak, koruma amaçlı imar planı bitmek üzere. Israrla Kayseri’de bir dönem, Sayın Valim “Soğanlı, Soğanlı bıktık!” denilen zaman oldu. İşte ısrar eninde sonunda başarılı oluyor. Sonuç olarak bir olayın gelişmesinde en önemli ana başlık “Israr ve Tanıtım.”

Vali Çiçek: Kayseri’de bulunan Üniversitelerden ‘Kürek Takımı’ kurmalarını istiyorum!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öğrencilerle samimi sohbet gerçekleştirdi, kendisine sorulan sorulara cevap verdi.

Yamula Barajı’ndan övgü dolu sözlerle bahseden Vali Çiçek, Kayseri’de bulunan Üniversitelere çağrıda bulundu. Vali Çiçek çağrısında, “Yamula barajında su sporları merkezi bitmek üzere, yelken, kano ve Flyboard gibi birçok su sporunu gerçekleştireceğiz. Önümüzde ki iki hafta içerisinde orayı açacağız. Kayseri’de bulunan Üniversitelerimize basınımız aracılığı ile çağrıda bulunuyorum. Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitemizden “Kürek Takımları” kurmalarını istiyorum. Yamula Barajında ki ilk şampiyonaya bu üniversitelerimizin birbirleri ile yarışarak başlamasını istiyorum. Rektörlerimden bu konuda özel isteğimdir. Bu talebimizi böylece iletmiş olalım.” İfadelerini kullandı.

Vali Gökmen Çiçek konferans esnasında kendisine soru soran üç öğrenciye Soğanlı Vadisi’nde balon turu hediye etti.

Haber: Enes Ünlü

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×