Kayserispor rekora gidiyor

Kayserispor, taraftarıyla yeni sezon bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni sezonu için loca satışlarına yoğun talep var. Stadyum ve Tesisler Sorumlusu Süleyman Akın, loca konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
 

Kayserispor rekora gidiyor
Anadolu NET TV

Kayserispor, taraftarlarının desteğiyle yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor.

Kayserispor taraftarları, yeni sezonda loca almak için adeta yarışa girdi. Stadyum, Tesisler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Süleyman Akın, henüz satışa çıkmayan localara yoğun talep olduğunu aktardı. Akın, "Locaların satışına henüz başlanmadı, öncelik eski loca sahiplerinin olacaktır. Buna rağmen Kayseri ve yurt dışından birçok loca talebi bulunmakta. En kısa sürede satışa çıkacak localar için herkese kulüp olarak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Taraftar yeni yönetimle birlikte harekete geçti

Bu yoğun ilginin nedeninin Başkan Ali Çamlı’nın yeni yönetiminin iddialı ve güçlü isimlerden kaynaklanması olarak yorumlandı. Loca satışlarının başlamasıyla birlikte taraftarların ilgisinin daha da artması bekleniyor. Kayserispor yönetimi, ilgiden dolayı oldukça memnun. Taraftarlar, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. 

Kayserispor'un iç saha maçlarını konforlu bir şekilde izlemek isteyen taraftarlar, yönetimin emeklerine teşekkür ederek, başarının gelmesi için el birliğiyle hareket edeceklerini söylediler.

 

KAYNAK: www.kayserianadoluhaber.com.tr

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×